PET

Baggrund: RISK Film har gennem årene produceret en lang række film for PET, bl.a. til projektet ”God Sikkerhedskultur”.

God Sikkerhedskultur: God Sikkerhedskultur er et kursus, som øger sikkerhedsbevidsthed og sikkerhedskulturen. På kurset bliver deltagerne introduceret for betydningen af den menneskelige faktor i arbejdet med sikkerhed. Deltagerne bliver i stand til at forebygge, håndtere og modvirke hændelser, der kan kompromittere beskyttelsesværdig eller klassificeret information. Kurset varer fire timer og er udviklet til offentlige myndigheder. Medarbejdere i virksomheder, der fx arbejder med beskyttelsesværdig information, kan dog også have gavn af kurset.

Awards: Filmene til PET har vundet flere priser ved amerikanske festivaler: Platin ved Hermes Creative Awards, Guld ved Videographer Awards og Sølv ved US International Film & Video Festival.

Læs mere om de kurser vi har produceret film til for PET: Projekt Rask, Projekt Omtanke, Projekt Insider og Projekt God Sikkerhedskultur. Eller om den seneste produktion målrettet skoleledere og skolelærere, så de kan forebygge og identificere radikalisering blandt unge – radikalisering der kan udvikle sig til terror.

Ring eller skriv for et inspirationsmøde

Du kan også sende en SMS20 75 60 96

Klaus Schiang-Franck

Kreativ direktør / CEO

Skriv til Klaus

+45 33 63 73 01

Marcus Mandal

Instruktør

Skriv til Marcus
+45 33 63 73 02

Jan Heidebo

Instruktør

Skriv til Jan

+45 33 63 73 00

Scroll to Top