• !!! = R!SK Film producerer netop nu CORONA-film til store danske virksomheder = !!! = R!SK Film har igen produceret video til PET = !!! = R!SK Film laver kampagne til Nordea til forebyggelse af IT-angreb = !!! = R!SK Film laver sikkerheds-kommunikation til Orsteds Taiwan-eventyr = !!! = R!SK Film har e-learning-academy som virker fra alle platforme = !!! R!SK Film producerer netop nu CORONA-film til store danske virksomheder = !!! ==

Film om IT-sikkerhed styrker awareness i din virksomhed

IT-kriminalitet er blevet big business for kriminelle og kan få alvorlige konsekvenser for de virksomheder, der bliver ramt. Heldigvis kan man komme rigtig langt i forebyggelsen ved at kommunikere nogle klare budskaber om informationssikkerhed til virksomhedens medarbejdere. Forskning viser faktisk, at man husker 80% af det man får serveret med video i modsætning til blot 20% af det, man skal læse sig til (Adweek).

I sommeren 2017 blev Mærsk ramt af et verdensomspændende hackerangreb. Virksomhedens IT-systemer blev frosset ned via såkaldt ransomeware, og ved årets udgang blev det tydeligt, at resultatet var et tab i milliardklassen for den globale rederivirksomhed. At gøre alt hvad man kan for at undgå at blive det næste offer for den virtuelle kriminalitet er simpelthen god forretning. Det mener virksomheder som Nordea, Novo Nordisk samt PET, der allerede har samarbejdet med RISK Film om at forebygge hackerangreb og virus.

Produktion af film om IT-sikkerhed

RISK Film er et produktionsselskab (under Citizen Dane) med en stor værktøjskasse, der kan matche ethvert kundebehov. Fra cutting edge special effects til optagelser fra fjerne locations leveret af tætte, internationale samarbejdspartnere. Men større er ikke nødvendigvis bedre. RISK Film er eksperter i at forædle og formidle kunders behov gennem en fintunet kreativ proces, der har kunden i fokus hele vejen.

Kig ind og bliv inspireret!
RISK Film har produceret film og videoer om sikkerhed siden 2005 for små og store tilfredse kunder. Sikkerhed er vores niche inden for virksomhedskommunikation, men det er også vores hjertebarn. Vi står altid klar til at forbedre IT-sikkerheden på din virksomhed, så kom til et uforpligtende møde og lad vores erfarne kreative team inspirere jer til, hvordan I kan booste den digitale sikkerhed på netop jeres virksomhed.

Sikkerhedskampagne for storbank

For et par år siden fandt hackere på at sprede USB-stik på virksomheders parkeringspladser. Medarbejderne troede, at de blot havde scoret et gratis stykke hardware. Men stikkene var fyldt med virus, der inficerede IT-systemerne så snart medarbejderne satte dem i deres computere. De fleste mennesker er ikke naturligt mistænksomme over for deres omgivelser. Derfor bestilte Nordea denne sikkerhedskampagne hos RISK Film som du kan se et klip fra nedenfor.

Nordea - film om IT-sikkerhed

Afspil video igen og boost awareness

Et klassisk sikkerhedsproblem er, at medarbejdere åbner e-mails og klikker på links uden først at tjekke om afsenderen virker troværdig. Det sker fordi nogle er lidt for godtroende, men det kan også ske fordi paraderne lige præcis denne dag er nede - og så har du pludselig en inficeret computer. Derfor er rådet, at man afspiller sin sikkerhedsfilm med jævne mellemrum. Og det kan en god, underholdende video sagtens holde til. Gentagelser skaber bevidsthed eller awareness. Awareness forudsætter, at man har viden eller knowledge om en ting, som for eksempel, at e-mails i ens personlige inbox kan være farlige at klikke på. Men viden er ikke nok til at undgå at falde i fælden. Man skal nemlig dertil være bevidst om faren - man skal have awareness. Så har virksomheden endnu engang højnet sit beredskab mod dyre hackerangreb. Tror du selv på, at et memo fra IT-afdelingen har samme effekt, især hvis det er anden eller tredje gang det skal læses?

Ny trussel indefra

Truslen mod din virksomheds følsomme oplysninger og systemer kan komme mange steder fra. Den store brede trussel kommer fra anonyme hackere, der forsøger at narre intetanende medarbejdere til at sprede virus på arbejdspladsens computere. Men en ny sort sky er dukket op i horisonten, og de nærmeste år vil den ifølge eksperter vokse sig til et regulært stormvejr.

Ifølge sikkerhedsfirmaet Kasparian, vil fremtiden byde på en stigning af en sikkerhedstrussel af en mere kynisk slags, skriver Mediet Finans. Hackere vil nemlig i stigende grad finde frem til medarbejdere de enten kan afpresse eller som er villige til at sælge adgang for hackerne til virksomhedens IT-system. Fænomenet hedder Insider-truslen. Risikoen er her, at hackere med en kirurgisk indsats kan kidnappe de allermest følsomme og værdifulde data hos virksomheder. Truslen indefra er så reel, at Politiets Efterretningstjeneste, PET, fik produceret en række kursusvideoer om emnet hos RISK Film.

Kig ind og bliv inspireret!
RISK Film har produceret videoer om sikkerhed siden 2005 for små og store tilfredse kunder. Sikkerhed er vores niche inden for virksomhedskommunikation, men det er også vores hjertebarn. Vi står altid klar til at forbedre IT-sikkerheden på din virksomhed, så kom til et uforpligtende møde og lad vores erfarne kreative team inspirere jer til hvordan I kan booste den digitale sikkerhed på netop jeres virksomhed.

Se mere om sikkerhed og arbejdsmiljø

Her kan du browse RISK Films produktion af videoer om sikkerhed og arbejdsmiljø. Der arbejdes med en bred palette af kreative løsninger, ligefra brug af skuespillere, interviews med ansatte eller CEO’s, til musik og tegnefilm.