Jan Heidebo

Instruktør

Jan er uddannet på Film- og Medievidenskab ved Københavns Universitet, og har siden 2006 fungeret som in-house instruktør og tilrettelægger i RISK Film.

Det er blevet til rigtig mange produktioner for blandt andre, Mærsk, Ørsted, ISS, DSB, Topdanmark, Danish Crown, Carlsberg, Telia, Chr. Hansen, Vestas og Falck.

Gennem årene har Jan specielt fået stor erfaring inden for området sikkerhed, hvilket har resulteret i en lang række film og multimedia-produktioner, hvor han med succes har brugt virkemidler som fiktion, tegnefilm og drama.

Jan begyndte i 1990 som selvstændig film og tv-producent, og blev i 2000 redaktør i DRs undervisningsafdeling. Udover at arbejde som instruktør og tilrettelægger er Jan også komponist og musiker.

Og så har Jan gennem flere år været Stage Host på Roskilde Festivalen. Det er en rolle, hvor han i tæt samarbejde med de ansvarlige for publikums-sikkerhed går på scenen og kommunikerer vigtige sikkerhedsmeddelelser til publikum. 80.000 glade mennesker foran Orange Scene som skal informeres, beroliges og måske instrueres – det er også sikkerhedskommunikation.

Ring eller skriv for et inspirationsmøde

Du kan også sende en SMS20 75 60 96

Klaus Schiang-Franck

Kreativ direktør / CEO

Skriv til Klaus

+45 33 63 73 01

Marcus Mandal

Instruktør

Skriv til Marcus
+45 33 63 73 02

Jan Heidebo

Instruktør

Skriv til Jan

+45 33 63 73 00

Scroll to Top