• = !!! = R!SK Film producerer netop nu CORONA-film til store danske virksomheder = !!! = R!SK Film har igen produceret video til PET = !!! = R!SK Film laver kampagne til Nordea til forebyggelse af IT-angreb = !!! = R!SK Film laver sikkerheds-kommunikation til Orsteds Taiwan-eventyr = !!! = R!SK Film har e-learning-academy som virker fra alle platforme = !!! R!SK Film producerer netop nu CORONA-film til store danske virksomheder = !!! ==

Tegnefilm om sikkerhed er klar kommunikation

Med tegnefilm og animationer forstår alle budskabet om et bedre arbejdsmiljø, uanset deres sprog og baggrund. Pludselig bliver det, der før var kompliceret, enkelt.

Som en del af en større video-kampagne har den øverste chef for HSE hos ISS, Joseph Nazareth, fået produceret ti tegnefilm om sikkerhed hos Citizen Dane RISK Film. Filmen er blevet vist for mere end 500.000 medarbejdere over hele kloden.

”Jeg er opvokset i Canada, og der - som så mange andre steder i verden - var tegnefilm et vigtigt element i både læring og underholdning. I dag bruger vi i ISS også den stærke og effektive udtryksform, nu bare til at kommunikere HSE,” siger Joseph Nazareth.

Film uden tale

”Det var RISK Film jeg tog fat i da de her film skulle udvikles. Først skulle vi finde de rigtige figurer, og dernæst skabe nogle små historier, som kunne udspille de dilemmaer, vores ansatte i ISS kan møde i deres dagligdag. Mit krav var, at de ti film skulle være uden tale. Vores ansatte er nemlig spredt over 60 lande og taler mange forskellige sprog. Det har været vigtigt for mig at få vores sikkerhedsbudskaber kommunikeret ud til alle vores ansatte. Og det er lykkedes over al forventning”.

Joseph Nazareth rullede kampagnen ud og skabte - med samme figurer og tegneserieverden - et lille hæfte, der understøttede budskabet. Filmen blev distribueret på nettet og på USB-stik med samme tegninger og design.

Se eksempler på mange forskellige stilarter inden for animation
Klik her!
                         

RISK Film har produceret film og video om sikkerhed siden 2005 for små og store tilfredse kunder, og vi står klar til at arbejde for større sikkerhed i jeres virksomhed eller organisation. Kom til et uforpligtende møde og bliv inspireret af vores erfarne kreative team. RISK Film er en del af produktionsselskabet Citizen Dane.

Nedenfor kan du se én af de tegnefilm ISS bestilte:

Produktion af tegnefilm

Risk Film er et markedsførende dansk bureau og produktionsselskab, som er en del af et internationalt netværk af produktionsselskaber, fordelt over 50 lande. Derfor kan vi levere skarpe produktioner med multikulturel appel kommunikeret på alle tænkelige sprog. 

Risk Film er kendt for de gode ideer, grundige planlægning og unikke løsninger. Vi giver fast tidsplan samt fast pris på hele projektet, og afleverer i alle tænkelige digitale formater.

Her kan du se en udførlig grafisk fremstilling over et projekt hos Citizen Dane

Nedenfor kan du se endnu en tegnefilm, RISK Film har produceret for Maersk Oil.

Kig ind og bliv inspireret!

RISK Film har i mange år produceret film og video om sikkerhed for små og store tilfredse kunder, og vi står klar til at arbejde for større sikkerhed i jeres virksomhed eller organisation. Kom til et uforpligtende møde og bliv inspireret af vores erfarne kreative team.

Du kan på egen hånd browse RISK Films bagkatalog af produktioner af tegnefilm om sikkerhed m.m. på arbejdspladsen her. Måske finder du inspiration til en stil, der passer til jer, ellers finder vi den sammen.